Zoe Lobos & badji

Välkomna till festivalens sista konsert med artisterna Zoe Lobos & badji. Deras autentiska musikaliska utforskningar är något ni absolut inte vill missa. Denna kväll blir en intim konsertupplevelse utöver det vanliga!

Datum & tid: 2 november kl 19.00
Plats: FOLK i Skärholmen, Bodholmsgången 15 (framför Skärholmens sim- och idrottshall)

Köp biljett:

Badji

2017 deltog badji i poesitävlingen ”Ortens bästa poet” och kom på en andra plats med texten ”Fett gata”. Efter succén väntade många på att hans skrivhäfte skulle sammanflätas med musik då han även har ett förflutet som en av medlemmarna i hiphop kollektivet ”Krabban” – med rötterna i Husby. Sommaren 2023 fick man äntligen höra hans sköna stämma när han gästade musikrörelsen Harakatt och nu är han mer aktuell än någonsin. Under november släpper badji sin första EP och till denna konsert kommer han att presentera en exklusiv exponering av sin kommande utgivning ”JA”.

Zoe Lobos

Söderortsartisten Zoe Lobos debuterade 2020 med låten ”Dubbelmoral”, och hon förstod snabbt vilken musikalisk bana hon skulle ta. I stället för att låta sig placeras i ett musikaliskt fack upptäckte hon att just blandningen av att rappa, sjunga och experimentera med olika sound var det som skulle komma att bli hennes unika stil. Med rötter från Uruguay har Zoe visionen att föra samman sitt latinamerikanska ursprung och svenska uppväxt i sin musik – vare sig det gäller beat, melodi eller språk ska musiken vara autentisk rakt igenom.

Konserten är arrangerad av Föreningen Farhang i samarbete med FOLK i Skärholmen, med stöd av Kulturrådet, Stockholms Kulturförvaltning och Region Stockholm.

Datum & tid: 2 november kl 19.00
Plats: FOLK i Skärholmen, Bodholmsgången 15 (framför Skärholmens sim- och idrottshall)

Köp biljett:

Fribiljett 0-18 år: Gratis
Student/Pensionär/Arbetslös: 50 kr
Ordinarie : 100 kr