Världsbubblan – en heldag om lokala sociala medier

Välkommen på en heldag om lokala sociala medier!
Tid: 28 september 2013, mellan kl 8.00 och 17.00
Plats: Hotspots, Kronborgsgränd 1. Ärvinge, Kista

Dagen är ett samarbete mellan Ut ur bubblan, Kista världsmusikfestival, AnnAs Byrå och Hotspots Kista.Förutom att lära dig med om sociala medier och hur du kan använda dem för att marknadsföra dig själv eller ditt band så får du också chans att träffa oss som jobbar med festivalen och berätta mer om dig själv/vad du kan/vad du gör.

Programpunkter:
Kl 8.00 FRUKOST

Kl 9.00-10.00 IDÉFRUKOST
Om lokalt samarbete i sociala medier.
Att som organisation eller företag föra en dialog i sociala medier kan vara både kreativt, lärorikt och spännande. Men är det framgångsrikt och hur kan vi samverka med andra lokala aktörer i sociala medier för att nå ut? Kom och hör om, och diskutera, de experiment med sociala medier som just nu pågår och planeras i stockholmsbiblioteken.
Arr: Ut ur Bubblan/Stockholms Stadsbibliotek

Kl 11.00 CRASH COURSE OM SOCIALA MEDIER
Introduktionskurs för dig som vill komma igång med sociala medier för din förening/organisation/företag. Arr: AnnAs Byrå

Kl 13.00-14.30 LOKALA CASE
Hur jobbar lokala föreningar/företag/organisationer i Järva i sociala medier?

Kl 13.00-14.30 UPPSTARTSHJÄLP
Få handgriplig hjälp att starta konto och komma igång med dina sociala kanaler. Arr: AnnAs Byrå

Kl 15.00 TRÄFFA KISTA VÄRLDSMUSIKFESTIVAL
Vi berättar om planerna inför höstens festival. Är du artist eller företagare från lokalområdet vill vi gärna träffa dig och höra om du tror du kan bidra till årets festival. (…och ja visst finns vi i flera sociala medierna vi också.)

HELA DAGEN: JOBBA MOBILT
Ta med dig din bärbara dator – mellan passen är du välkommen att sitta i Hotspots lokaler och jobba. Ett utmärkt sätt att prova på att jobba mobilt samtidigt som du får möjlighet att träffa och nätverka med andra i och från området.

Välkommen! Du är förstås med på så lite/mycket av dagen som du själv orkar, vill och hinner.