Ta Jham Takata. Indisk dans & flamenco 27-31/10

Ta Jham Takata visar på gemensamma rötter för den indiska dansen och flamencon och presenterar både föreställningar och kurser där de olika dansformerna möter, utmanar och berikar varandra både rytmiskt och visuellt. Möt indisk dans och flamenco både i traditionella och nya innovativa former.

Program:

FlamencoFredag, med bland andra Yiota Peklari från Grekland som specialiserat sig på Flamenco Body Music, Vi är grannar nu om boende, grannsämja och möten av Odissi Dansproduktion för barn/familj, Sujata Mohapatra, exklusivt gästspel med den världsberömda Odissidansaren, Att underkasta sig eller kasta av sig titeln…? ett poetiskt koreograferat samtal av Veronica Tjerned och Ipshita Rajesh

Dessutom helgkurs i Flamenco Body music för perkussiva dansare med Yiota Peklari, tredagars intensivkurs i Odissi på avancerad nivå för Sujata Mohapatra och ett panelsamtal i ämnet: Indisk dans och flamenco i rytmisk dialog. Hur, var och varför?

27-31 oktober 2017 på Teater Tre och Pygméteatern

Mer info

Arrangör: Movementinexile/Farhang och FlamencoFredag/LP Flamenco i samarbete med World Dance Company, MYSK, Planetafestivalen, Odissi Dansproduktion och Pygméteatern.