Sagan om Pan Gu- familjeföreställning

Sagan om Pan Gu av Teater Sláva är inspirerad av en kinesisk skapelsemyt om Pan Gu som kläcks ur ett ägg efter 18 000 år!
Genom att hålla isär äggets halvor skapar denna nyfödda, uråldriga varelse både yin och yang, hela världen med alla dess livsformer, och ett svindlande äventyr om varat och alltet!
Två av Teater Slávas erfarna aktörer berättar med röst, rörelse och ett stooort ägg sagan om olikheter och likheter, motsatser som kompletterar och gör helt.Massor av musik och visuell magi, för familjer från 2 år.

Teater Sláva är en fysisk och musikbaserad teater som gör föreställningar, konserter och pedagogik fyllt med röst och rörelse för barn som vuxna över hela världen.
Teater Sláva är en fri teatergrupp som funnits och odlat sin särart i snart 30 år. Uttrycket är fysisk totalteater där sång, text, rörelse och energi blandas samman i visuellt starka bilder. De arbetar mycket med köruttryck i röst och rörelse, och med det solistiska i kontrast. Forskandet i den enskilda mänskliga förmågan och i gruppdynamikens kraft, i samarbetet och utbytet mellan kropp och röst har fört arbetet framåt. Den intensiva närvaron, energin och urkraften i sång och rörelse hjälper dem att komma åt laddningen av ögonblicket då aktör och publik kan mötas. Att våga utmana sig själva tillsammans med publiken och därmed visa på människans inneboende möjligheter är ett av deras mål.

Plats: Kista bibliotek, scenen
Datum & tid: 9 november kl: 17:00
Förskoleföreställningar: 
kl 10.15 &  kl 13.00
Fri entré

I samarbete med Kista bibliotek, Länsmusiken i Stockholm och Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning
Med stöd av: Stockholmsstad – Kulturrådet – Region Stockholm

Tillbaka till Kista Världsmusikfestival