NAVA GATI: Swapna- ett indiskt drömspel

En lätt surrealistisk dans- och musikföreställning med drömmen som tema.

Om man drömmer en underbar dröm – går det att då att återvända till den drömmen, igen och igen..? Kan man drömma samma dröm två gånger?

En dröm kan vara vacker, tokig, fragmentarisk, fantastisk, upplyftande eller hemsk. Drömmen kan ta dig till platser bortanför tid och rum – i drömmar kan du flyga!

Sanndröm, dagdröm och mardröm. Hur många olika drömmar finns det? Vad skiljer en dröm från att längta eller en fantasi? Och vad händer om en dröm blir verklig?

Swapna – ett indiskt drömspel är en lätt surrealistisk dans och musikföreställning med drömmen som tema. Föreställningen baseras på indisk kathakdans med indisk klassisk levande musik.

Föreställningen avslutas med en workshop där vi tillsammans med barnen skapar ett ljud- och danslandskap utifrån barnens egna tankar om drömmar.

Idé och regi: Veronica Tjerned
Dans: Veronica Tjerned
Musik: Debasish Mukherjee – tabla
Stian Grimstad – sitar
Moa Grimstad – santoor
Foto: Sara Granholm

Datum: 7 maj 2023
Tid: kl 14:00
Plats: Teater Sláva/Tonsalen, Kyrkogårdsvägen, 2141 62 Huddinge
Biljettpris: 60 kr
Köp biljetter här: Klicka på länken

 

Workshop-Prova att dansa Kathak- nordindisk klassisk dans med Veronica Tjerned för barn och deras vuxna. Anmäl dig senast 6/5 genom att mejla: veronikathak@hotmail.com. Betalning sker med swish på plats. Barn under 7 år måste ha en vuxen med sig.

Datum: 7 maj 2023
Tid: kl 15:30
Plats: Teater Sláva/Tonsalen, Kyrkogårdsvägen, 2141 62 Huddinge
Pris: 150 kr/ vuxen, 50 kr/barn

 

Movement in exile/Nava Gati 2023