Leila Forouhar & Kamyar

Välkommen till en enastående kväll med två lysande stjärnor som kommer att lysa upp scenen med sin musikaliska magi. Leila Forouhar och Kamyar bjuder in dig att fira Norouz med en oförglömlig konsert på Cirkus!

Norouz, en tid av glädje, förnyelse och gemenskap, är en fest där vi välkomnar det nya året och firar tillsammans. Denna konsert på Cirkus blir en hyllning till denna vackra tradition och ett tillfälle att förena sig med två lysande stjärnor inom den persiska musikvärlden.

Leila Forouhar är inte bara en sångerska och skådespelerska; hon är en levande symbol för den universella kraften i musik. Hennes röst har inte bara förtrollat publiken sedan hennes tidiga år, den har skapat en resonans som sträcker sig långt bortom geografiska gränser. Med över 25 album i sitt imponerande bagage har Leila blivit en ikon inom den persiska musikkulturen och har lyckats beröra hjärtan världen över.

Hennes verk, inklusive det mångfaldiga och fängslande albumet ”Planet of Harmony”, är ett musikaliskt mästerverk som bjuder in lyssnaren till en resa genom olika språk och melodier. Genom att utforska en palett av kulturella nyanser har Leila skapat ett musikaliskt landskap där gränser suddas ut och samhörighet frodas.

Leilas uppträdande på Library of Congress i Washington, D.C., under firandet av Norouz, det persiska nyåret, blev inte bara en hyllning till kulturell mångfald, utan även ett bevis på hennes enastående musikaliska skicklighet. Hennes närvaro på scenen är en gåva till världen och en påminnelse om kraften i musikens förmåga att förena och inspirera.

Leila deltog som vocal coach i ”The Voice Persia”, vilket visar hennes breda expertis och respekt inom den persiska musikvärlden. Hennes medverkan som vocal coach i programmet gav henne möjlighet att dela med sig av sin omfattande erfarenhet och kunskap till nya talanger, samtidigt som hon hjälpte till att forma nästa generation av musikaliska stjärnor.

Kamyar är en mångsidig och framstående artist inom den persiska musikscenen. Utöver sitt framträdande som sångare och låtskrivare har han även deltagit som vocal coach i den prestigefyllda tävlingen ”The Voice Persia”. Hans engagemang i programmet visar inte bara hans musikaliska expertis utan även hans önskan att guida och uppmuntra unga talanger att blomstra inom musikens värld.

Ursprungligen född och uppvuxen i Tehran, Iran, följde Kamyar sin passion för musik till Frankrike där han genomgick utbildning på Musikkonservatoriet och även fördjupade sig i pianospel. Senare fortsatte han sin resa till USA där han anslöt sig till det framstående Black Cats Band, vilket blev en plattform för honom att förverkliga sin musikaliska talang och skapa en markant närvaro inom den persiska popmusiken.

Hans bidrag till den persiska musikkulturen har varit betydelsefullt, och hans närvaro både på scenen och som mentor har inspirerat och uppmuntrat många unga musiker att följa sina drömmar inom musikens värld.
Missa inte denna unika möjlighet att fira Norouz med Leila Forouhar och Kamyar på Cirkus!
Köp dina biljetter nu och bli en del av denna minnesvärda kväll fylld med musikalisk skönhet och glädje.

En Musikalisk Fest med Leila Forouhar och Kamyar

Organizer: Farhang

Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning

Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning

 

Datum: 22 Mars 2024
Plats:
Cirkus
Tid: Mattält från kl. 19.30

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0771 70 70 70 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se

NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.