Tania Naranjo

25/9 Tania Naranjo gästar SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök.

Recept på kvällens risrätt Tahchin 

Tania Naranjo växte upp i Santiago i Chile. Hon är en av Skandinaviens mest mångfacetterade konsertpianister, sångerska och kompositör. Hon har framfört sin musik världen över vid solokonserter, med symfoniorkestrar och med sina egna konstellationer. Med bas i Sverige har hon under två decennier profilerat sig som artist på de klassiska, världs-och jazz musikscenerna och gör även karriär som kompositör. Hon har setts och hörs i teateruppsättningar och filmproduktioner. Hennes produktion “Gala Violeta Parra 100 år” var en publiksuccé. Hon har gett ut soloalbumet “La industria del miedo” med “Tania Naranjo Latin Trio” samt “Entwined” och “Infinity” med framgångsrika Duo Naranjo-Weurlander. Snart är det dags för hennes nya soloalbum!
Tania är först ut i SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök den 25 september på Kista Världsmusikfestival 2020. SMAK genom förs i samarbete med Riksteatern och ABF Södertälje.

www.tanianaranjo.se

 

Datum & tid: Fredag 25 september kl 19:00
Plats: Årsta Folkets hus/ Gamla biografen
Biljettpris: ordinarie, 250 kr. Studenter, unga upp till 21 samt pensionärer, 150 kr. Observera att antal platser är begränsat till 50.
Konserten live-sänds på YouTube, Facebook. Länkarna presenteras strax innan konserten på våra sociala medier. Live-sändningen är kostnadsfri men donationer kan swishas till Farhang nr: 1233255015.
Köp biljett här 

Vi är rädda om varandra! Farhang följer Folkhälsomyndighetens råd och regeringens direktiv för att förebygga smittspridning av Covid-19 genom att korrekt begränsa antalet personer på samtliga spel- och workshopplatser under festivalen. Vi ber dig att stanna hemma om du känner dig sjuk/har symptom och istället följa festivalen via våra livesändningar. Tillsammans hjälps vi åt att minimera smittspridning så vi kan glädjas åt musiken!