SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök

21/9 – 4/10 SMAK: Konsertserie med musik, mat och samtal

SMAK är Farhangs nya satsning som vi lanserar under Kista Världsmusikfestivals jubileumsår 2020. Det är en serie musikträffar mellan olika artister, traditioner, kulturer och musikgenrer som med en mindre publik streamas live i Årsta Folkets Hus. Rostam Mirlashari, idégivare och producent för Kista Världsmusikfestival kommer tillsammans med Liliana Zavala, idégivare och medproducent för SMAK och fotografen/musikern Fredrik Gille att presentera ett unikt och närproducerat program tillsammans med Farhangs personal och våra övriga samarbetspartner. Ett program utöver det vanliga som väl representerar både vårt 20-års jubileum och det ständigt hårda arbetet att belysa och lyfta Sveriges mångfacetterade musikliv.

SMAK kommer att gästas av en mängd fantastiska och spännande artister så som Josette Bushell-Mingo, Ale Möller, Sofia Karlsson, Tania Naranjo, Robert “Robi” Svärd, Shapor Bastansiar, Ann Sehlstedt och Ahmad Al-Khatib. Rostam Mirlashari kommer att leda oss till en garanterat smakfull musikupplevelse och med detta bjuder vi in världen till Sverige, Stockholm, Kista och Rostams eget kök och vardagsrum!

OBS! Till SMAK konserterna säljs endast 50 platser så vänta inte med att säkra dina biljetter! Samtliga SMAK konserter Live-sänds också på YouTube, Facebook och Instagram. Länkarna presenteras strax innan konserten på våra sociala medier. Live-sändningen är kostnadsfri men donationer kan swishas till Farhang nr:  1233255015.

SMAK genomförs i samarbete med Riksteatern och ABF Södertälje./Nykvarn

Farhang följer Folkhälsomyndighetens råd och regeringens direktiv för att förebygga smittspridning av Covid-19 genom att korrekt begränsa antalet personer på samtliga spel- och workshopplatser under festivalen. Vi ber dig att stanna hemma om du känner dig sjuk/har symptom och istället följa festivalen via våra livesändningar. Tillsammans hjälps vi åt att minimera smittspridning så vi kan glädjas åt musiken!