Skolkonserter med Golbang

Välkommen till Golbangs skolkonserter i Kista Kyrka 12-13 mars 2012.

Golbangs skolföreställning är en konsert där barnen blir delaktiga i musiken genom att sjunga på olika språk, lära sig danssteg och klappa med i olika rytmer. Musiken är glädjefylld och dansant med mycket slagverk, trummor och vackra melodier på saxofon och Oud (orientalisk Luta). Sångerna framförs på svenska, persiska, baluchiska, turkiska och kurdiska.

Dansaren Agnes Gagge lär barnen enklare danssteg till rytmer från hela världen medan den talangfulla stand-upp komikern Melody Farshin på sitt eget charmiga sätt guidar publiken genom showen. Hon ser tillsammans med bandet till att aktivera barnen och presenterar olika instrument, rytmer och musikens budskap.

Du ska inte tro det blir vår
ifall inte nån´ sätter fart.

Nu sätter vi fart med musik, dans och gemenskap för att tillsammans välkomna solen, våren och värmen. Världsmusik handlar om möten mellan olika kulturer och Golbang handlar om möten, gemenskap, förståelse, glädje och musik. Hur fungerar t.ex. rytmer från Turkiet tillsammans med melodier från Iran eller svenska melodier tillsammans med rytmer från Moçambique?

Plats: Kista Kyrka, Kryptan
Konsertlängd:
ca 45 minuter
Kostnad:
35 kr per elev

Konserttider att välja mellan:
Måndag 12 mars 2012 kl 9.30
Måndag 12 mars 2012 kl 10.45
Tisdag 13 mars 2012 kl 9.30
Tisdag 13 mars 2012 kl 10.45

 

Boka plats: på 070-720 85 96 eller skriv ett mail till sabina@kistaworldmusic.com

Vid mail, se till att alla nedanstående uppgifter finns med samt önskad konsertdag; skolans namn, deltagande årskurser, skolans fakturaadress, kontaktperson telefon och e-post samt antal elever och lärare.

Vi utlovar en färgsprakande interaktiv föreställning med medryckande rytmer, tårdrypande melodier i symbios med fängslande sång som bjuder upp till dans.

Mer information om Golbang: www.golbang.se