Ale Möller

4/10 Ale Möller gästar SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök

SMAK: Ale Möller 4/10 kl 17:00 på YouTube och Facebook Live. Sändningen är kostnadsfri men donationer kan swishas till Farhang nr: 1233255015.

Recept på kvällens risrätt Kalam polo shirazi

Ale Möller är en internationellt uppmärksammad artist med stjärnstatus inte bara i Sverige utan också på de stora festivalscenerna världen över. Han ledde nyligen en stor konsert vid en fredskongress i Kina tillsammans med 14 musiker från hela världen i Chengdu. Ale är en multi-instrumentalist som spelar ett brett utbud av instrument, allt från mandola och dragspel till flöjt, skalmeja och kohorn. Men framför allt är Ale en musiker som arbetar sig in i källkoden av den traditionella musiken han möter, vare sig det är en grekisk rembetiko eller en envis svensk polska. Han har samarbetat med stjärnmusiker inte bara i Sverige utan världen över samt leder en mängd olika musikprojekt såsom Ale Möller Band, Ale Möller Trio och niomannabandet Ale Möller XENOMANIA! för att nämna några.

Tillsammans med Ale spelar Anna Möller som är folkmusiker, kompositör och fiolspelman. De senaste åren har hon etablerat sig som en självklar del av den nya generationens folkmusiker genom projekt som Kolonien, storbandet Världens Band samt det nystartade skivbolaget Supertraditional.

Ale och Anna Möller möter ni den 4 oktober som också avslutar SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök under Kista Världsmusikfestival 2020. SMAK genomförs i samarbete med Riksteatern och ABF Södertälje.

https://se.mtaprod.se/artist/ale-moller/

Datum & tid: Söndag 4 oktober kl 17:00
Plats: Årsta Folkets hus/ Gamla biografen
Biljettpris: ordinarie, 300 kr. Studenter, unga upp till 21 samt pensionärer, 200 kr. Observera att antal platser är begränsat till 50.
Konserten live-sänds också på YouTube, Facebook och Instagram. Länkarna presenteras strax innan konserten på våra sociala medier. Live-sändningen är kostnadsfri men donationer kan swishas till Farhang nr:  1233255015.
Köp biljett här

Vi är rädda om varandra! Farhang följer Folkhälsomyndighetens råd och regeringens direktiv för att förebygga smittspridning av Covid-19 genom att korrekt begränsa antalet personer på samtliga spel- och workshopplatser under festivalen. Vi ber dig att stanna hemma om du känner dig sjuk/har symptom och istället följa festivalen via våra livesändningar. Tillsammans hjälps vi åt att minimera smittspridning så vi kan glädjas åt musiken!