Bästa publik, snart kommer vi att släppa biljetter till fler av hösten konserter och internationella gästspel!

På ingång är turkiska supergruppen Taksim Trio den 10 november och spännande Afro-Iranian Project med Saeid Shanbehzadeh, Rostam Mirlashari med flera musiker som har skivrelease och konsert den 29 oktober, båda på scen Musikaliska. Under Kista Världsmusikfestival den 20-26 november blir det för 17:e året i rad många härliga program för barn och vuxna, bland andra den magiske oudspelaren Aduan Joubran med grupp. I december ett par starka akter: Beyond Boundaries där sångerskan Abeer Nehme och tarspelaren Tahmoures Pournazeri möts den 16/12 och en avslutning på året som heter duga med kurdiska balladdrottningen Aynur Dogan den 17/12.

Håll utkik efter mer detaljerat program och försäkra dig om biljetter i god tid! Vi på Farhang ser fram emot en färgstark och musikalisk rik höst och hälsar dig varmt välkommen!


Publicerat: 13 juli 2017